De wetenschap van het ingrediënt

Voeding als deel van ons leven!

Ik ben altijd geboeid geweest door voeding. Voeding speelt de dag van vandaag een belangrijke rol in ons leven. Dit is zowel op een positieve als op een negatieve manier. Langs de ene kant zorgt de focus op voeding ervoor dat we er steeds bewuster mee omgaan. Dit zorgt er soms voor dat we onszelf hierin verliezen. Langs de andere kant zorgt de focus op voeding ervoor dat we gezonder leven en dat voeding een sociaal concept wordt.

De voordelen van voeding.

We eten gemiddeld drie keer per dag. Ik geef alvast toe dat ik boven het gemiddelde zit! Ik wil dus graag weten wat ik juist eet. De categorie ‘De wetenschap van het ingrediënt’ is bedoeld om te achterhalen welke gezondheidsvoordelen een bepaald ingrediënt heeft. Wil jij alles weten over de ingrediënten waarmee je kookt? Zet je dan schrap want hier post ik telkens de wetenschap van een ingrediënt.

Ik vermeld telkens de bron, waar ik de informatie gehaald heb. Ik baseer mij enkel op wetenschappelijke bronnen.

chuttersnap-146799-unsplash.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s