Spinazie roerei met salade

I am so egg-cited! 

De zomer is helaas bijna op zijn einde. Als dat geen slecht nieuws is? Ik hou van de zomer en warme temperaturen. Ik merk gewoon dat van zodra de zon tevoorschijn komt, ik veel meer energie heb. De winter is dus geen leuk vooruitzicht voor mij. Het wordt hier een beetje een triestig… Laten we voorlopig nog even positief blijven en de zomer herbeleven met dit recept.

Ja hoor, ik heb een echt fris en luchtig zomers gerecht voor jullie, dat ik graag nog wilde delen. Dit gerecht wordt jouw nieuwe favoriete zomerse maaltijd! Ok, dat is misschien wat overdreven, maar ik ben zeker dat het je zal smaken! Zet je klaar want vanavond heb ik voor jullie een roerei met een heerlijke bijhorende salade.

Hoog tijd om te koken!

Ingredients:

Roerei

Salade

Servings: 2 personen

Instructions:

  1. Snijd de halve ajuin en chorizo in kleine stukjes. Snijd vervolgens de 3 sneetjes brood in stukjes van 1 cm.
  2. Bereid nu het roerei voor: Meng in een blender de bladspinazie, de 4 eieren, de mozzarella kaas, de ajuin en de halfvolle melk. Mix totdat het een glad geheel wordt.
  3. Bak het roerei in een pan en roer het eimengsel meteen door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Haal van het vuur van zodra deze klaar is.
  4. Bak ondertussen in een andere pan de chorizo stukjes kort aan in een pan. Haal deze na 2 minuten uit de pan en leg de chorizo even aan de kant.
  5. Bak nu in dezelfde pan de brood stukjes. Vanaf de brood korstjes hartig worden, mag je deze van het vuur halen.
  6. Neem nu een bord of een grote kom en maak de salade: Meng de rucola salade met de gebakken chorizo, de hartige brood stukjes, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamico azijn en tot slot de pompoenpitten. Meng alles goed door elkaar.
  7. Serveer de salade met het roerei!

Smakelijk!

Mijn tijdslot: 13,56 minuten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s