Kip curry met ananas

♫ Pen pineapple apple pen! ♫

Deze songtekst blijft door mijn hoofd spoken, telkens ik een ananas zie. Heb jij dit ook? Zeg me dat ik niet alleen ben! Ik ben ook een enorme fan van ananas en verwerk dit dan ook graag in mijn recepten. Dit heerlijke recept met ananas is een gerecht dat ik vaak maakte tijdens mijn verblijf in Portugal. Het gerecht wordt gemaakt met een aantal basis ingrediënten, die je overal vindt. Het is bovendien zo snel klaar! Ideaal dus voor die drukke dagen!

Tijd om te koken!

Ingredients:

Servings: 2 personen

Instructions:

  1. Kook de rijst gaar (afhankelijk van instructies op de verpakking).
  2. Snijd de ananas en paprika in kleine stukjes.
  3. Kruid de kippenblokjes met kerrie kruiden (Indien jouw kipfilet nog niet gesneden is, snijd deze dan eerst in kleine blokjes). Bak de kippenblokjes in een scheut olijfolie vervolgens 3 minuten in een pan.
  4. Voeg nu de paprika en ananas toe en bak nog eens 4 minuten.
  5. Voeg de kookroom toe en kruid nog eens goed af met kerrie kruiden.
  6. Serveer met de rijst!

Smakelijk!

Mijn tijdslot: 15,00 minuten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s