Chocolade mug cake

Een heerlijk snel en simpel dessert!

Een dessert maken, daar kruipt vaak veel tijd in. Tijd die je vaak niet hebt! Maar iedereen heeft recht op een heerlijk dessert, toch? Deze chocolade mug cake is hier de perfecte oplossing. In slechts 15 minuten staat er een heerlijke dessert op tafel. Ik heb de mug cake afgewerkt met chocolade bolletjes en bosbessen. Je kan natuurlijk ook perfect ander rood fruit gebruiken om de cake af te werken.

Hoe maak je deze mug cake klaar?

Dat is simpel! Meng de bloem, stevia, cacao poeder, vanille, zout en bakpoeder in de koffie tassen. Opgelet! Zorg dat de koffietas zeker microgolf bestendig is. Vervolgens meng je in een aparte kom de melk, het water en kokosolie. Verdeel het nu over de koffietassen en meng het geheel goed. Voeg dan 1 theelepel chocolade druppels toe per koffietas. En nu? Gewoon even in de microgolfoven en klaar is kees! Combineer als eerste alle vaste ingrediënten en verdeel dit over de twee microgolf oven bestendige koffie tas.

Hoog tijd om te koken!

Ingredients:

Vaste ingrediënten

Vloeibare ingrediënten

Extra’s

Servings: 2 personen

Instructions:

  1. Combineer als eerste alle vaste ingrediënten en verdeel dit over de twee microgolf oven bestendige koffie tas.
  2. Meng vervolgens alle vloeibare ingrediënten in een aparte kom en verdeel deze dan over de twee koffietassen. Mix het geheel goed. Voeg tot slot 1 theelepel mini chocolade stukjes toe per tas.
  3. Zet beide tassen gedurende 1 minuut en 45 seconden in de microgolf oven. Laat de tas vervolgens 2 minuten afkoelen. Werk af met de overgebleven chocolade stukjes en bosbessen.

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s