Varkenshaasje met asperges

Long time, no see.

Ok, ik geef het toe. Het is weer even geleden sinds ik mijn laatste recept met jullie deelde. Hoe dat komt? Wel, life got busy! Het is enorm druk geweest en ben ook recent van job verandert. Hierdoor werd het een beetje hectisch en heeft mijn blog even ‘on hold’ gestaan. Maar niet getreurd, want ik ben weer helemaal terug!

Varkenshaasje met asperges.

Om er weer helemaal in te komen, trakteer ik jullie op een heerlijk bordje met varkenshaasje, asperges, een mosterdsausje en aardappel wedges. Klinkt goed toch? En uiteraard kan je dit recept klaarmaken in 15 minuten. Hoe begin je eraan? Als eerste kruid je het varkenshaasje met peper en zout. Bak deze langs beide kanten 1 minuut op een hoog vuur. Vervolgens zet je het vuur lager en laat je het varkenshaasje nog 13 minuten verder garen in de pan. Bak nu de aardappel wedges in een pan. Als het varkenshaasje halverwege zijn gaartijd is, voeg je de room toe aan de pan. Meng dit met het braadvocht. Voeg dan de mosterd, witte wijn azijn en honing toe. Roer nog eens goed en laat het varkenshaasje vervolgens verder garen in de saus. Kook de asperges nog even kort in water. Serveer het varkenshaasje in de mosterdsaus met de aardappel wedges en asperges.

Hoog tijd om te koken.

Mijn tijdslot: 15,23 minuten.

Ingredients

Servings: 2 personen

Instructions

  1. Als eerste kruid je het varkenshaasje met peper en zout. Bak deze langs beide kanten 1 minuut op een hoog vuur. Vervolgens zet je het vuur lager en laat je het varkenshaasje nog 13 minuten verder garen in de pan.
  2. Bak nu de aardappel wedges in een pan.
  3. Als het varkenshaasje halverwege zijn gaartijd is, voeg je de room toe aan de pan. Meng dit met het braadvocht. Voeg dan de mosterd, witte wijn azijn en honing toe. Roer nog eens goed en laat het varkenshaasje vervolgens verder garen in de saus.
  4. Kook de asperges nog even kort in water.
  5. Serveer het varkenshaasje in de mosterdsaus met de aardappel wedges en asperges.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s