Foodhack: is je avocado te rijp?

Eindelijk nog eens een foodhack.

Het is al even geleden sinds ik hier een foodhack deelde met jullie. Ondertussen heb ik er al heel wat gedeeld op mijn Instagram, maar ben ik er nog niet in geslaagd ze op mijn blog te delen. Wel, gedaan met excuses! Vandaag deel ik een nieuwe foodhack met jullie.

Hoe weet je of jouw avocado te rijp is?

Dat is simpel! Jullie hebben hoogstwaarschijnlijk al gemerkt dat de avocado een kleine stam heeft aan de éne kant. Dit kan je er gewoon afnemen en dan kan je binnenkijken in je avocado. Als dit topje een donkerrode kleur heeft, is je avocado helaas te rijp. Je kan altijd dubbel checken door hem open te snijden. Misschien kan je enkele te rijpe plekken gewoon wegsnijden.

Share this recipe:
Facebook
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram
Advertisements

Leave a Reply